مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

تست اعتياد يكي از مهم‌ترين آزمايش‌هايي است كه هر فرد در طول مراحل زندگي و براي اهداف مختلفي همچون استخدام، ازدواج و… انجام مي‌دهد. با توجه به پايين آمدن سن اعتياد در كشور و از آنجايي كه افراد معتاد، مصرف مواد مخدر را انكار مي‌كنند شناسايي انواع روش‌هاي تست اعتياد مي‌تواند به اطرافيان فرد كمك كند كه اطلاعات بيشتري از وضعيت وي بدست آورند. به همين خاطر در اين مطلب انواع تست‌هاي اعتياد و اعتبار آن‌ها را با يكديگر بررسي خواهيم كرد. در صورتي كه نسبت به سلامت يكي از اطرافيانتان دچار ترديد هستيد مي‌توانيد با كمك گرفتن از روانشناسان حوزه اعتياد به مواد مخدر، اطلاعات خود را در اين زمينه افزايش دهيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين روش‌ها تا پايان مطلب با ما همراه باشيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع مواد اعتياد آور كليك كنيد.

بيشتر بخوانيد : اعتياد چيست

منبع: تست اعتياد و نحوه منفي شدن تست اعتياد

انواع تست اعتياد

تست‌هاي اعتياد بسته به نوع ماده مخدر در انواع مختلفي ارائه مي‌شوند و هريك از آن‌ها شيوه مشخصي براي تشخيص مصرف مواد مخدر توسط فرد دارند. به طور كلي از مهم‌ترين تست‌هاي اعتياد مي‌توان به آزمايش ادرار، پلاسماي خون، بزاق و عرق اشاره كرد كه در ادامه هر يك از اين موارد به صورت جداگانه توضيح داده مي‌شود. در صورت نگراني درباره مثبت شدن تست اعتياد خود مي توانيد با دريافت مشاوره ترك اعتياد راهكار مناسب را دريابيد.

آزمايش ادرار

متداول‌ترين راه براي تشخيص اعتياد، آزمايش ادرار است. از اين روش براي تشخيص اعتياد به انواع مختلفي از مواد مخدر استفاده مي‌شود. دقت نسبتا پايين يكي از مشكلات آزمايش ادرار است و به همين خاطر مصرف برخي از داروها مي‌تواند باعث تغيير نتيجه آزمايش شود. با اين اين‌حال آزمايش ادرار، با توجه به سرعت پاسخگويي و مقرون به صرفه بودن، بيشترين كاربرد را در محيط‌هاي كاري و قانوني دارد.

آزمايش پلاسماي خون

يكي از آزمايش‌هاي قابل اعتماد و دقيق براي تست اعتياد، آزمايش پلاسماي خون است اما نكته‌اي كه بايد به آن توجه كرد هزينه‌بر بودن اين روش آزمايش نسبت به ساير روش‌ها مي‌باشد. روش آزمايش پلاسماي خون براي انواع مختلفي از مواد مخدر مانند شيشه، كوكائين، كراك و الكل قابل استفاده است.

آزمايش موي سر و بزاق

يكي از جديدترين روش‌هاي تشخيص مصرف مواد مخدر كه در سال‌هاي اخير مورد استفاده قرار گرفته است آزمايش نمونه موي سر و آزمايش بزاق است. با توجه به اثري كه از متابوليت مواد مخدر در موهاي فرد مصرف‌كننده باقي مي‌ماند، آزمايش موي سر مي‌تواند با دقت بسيار بالاتري مصرف مواد مخدر در بدن فرد را نشان دهد. آزمايش بزاق به طور كلي نتيجه و عملكردي مشابه آزمايش ادرار براي تشخيص اعتياد دارد.

غربالگري روانشناختي

از آنجايي كه بر اساس راهنماي تشخيصي و آماري اختلال‌هاي رواني، مصرف مواد مخدر يك بيماري رواني محسوب مي‌شود و همچنين با توجه به اينكه بسياري از مواد مخدر باعث ايجاد وابستگي رواني در فرد مي‌شوند، يكي از راه‌هاي تست اعتياد استفاده از غربالگري روانشناختي است كه مي‌بايست توسط يك روانشناس يا روانپزشك آموزش ديده انجام شود. اگر شما نشانه‌هاي رفتاري يا روحي مثل پرخاشگري، بدبيني، توهم يا هر نشانه غير متعارف ديگري را در نزديكانتان مشاهده مي‌كنيد بهتر است با يك روانشناس در اين باره صحبت كنيد.

بيشتر بخوانيد : بهترين روش ترك اعتياد بدون درد

دقت تست اعتياد

از آنجايي كه هر يك از روش‌هاي تست اعتياد دقت تشخيصي متفاوتي دارند شناسايي و آگاهي از دقيق‌ترين روش تست اعتياد مي‌تواند براي اطرافيان فرد مصرف‌كننده امري با اهميت تلقي شود. همانطور كه پيشتر هم گفته شد هيچ روش آزمايشي دقت صد در صد ندارد، اما مي‌توان دقيق‌ترين آزمايش موجود براي تست اعتياد را تست نمونه موي سر دانست. البته نكته‌اي كه در ارتباط با اين تست بايد به آن اشاره كرد اين است كه تست نمونه موي سر در مقايسه با ساير تست‌هاي اعتياد هزينه بالايي دارد و به همين خاطر ممكن است انتخاب بسياري از افراد نباشد. در جدول زير مي توانيد با تست هر كدام از مواد اعتيادآور بيشتر آشنا شويد.

تست اعتياد به ب2 تست اعتياد به كوكائين تست متادون
تست ترياك تست هروئين تست اعتياد به كراك
تست شيشه تست مورفين تست ترامادول
تست اعتياد به حشيش تست گل يا ماريجوانا  
     

چه داروهايي را نبايد قبل از تست اعتياد مصرف كرد؟

مصرف برخي از داروها باعث مي‌شود كه جواب آزمايش فرد علي‌رغم نداشتن اعتياد، مثبت اعلام شود. به عنوان مثال مصرف داروهايي مانند آمفتامين‌ها، متادون و كدئين با دوز مصرفي بالا مي‌تواند جواب آزمايش شما را مثبت كند. با اين حال در مجموع مي‌توان به داروهاي زير اشاره كرد.

  • داروهاي ضد افسردگي
  • آنتي هيستامين‌ها
  • انواع داروهاي آنتي بيوتيك
  • آمفتامين‌ها
  • ديكلوفناك
  • متادون
  • و…

در نتيجه به ياد داشته باشيد كه قبل از انجام تست اعتياد اين دارو‌ها را مصرف نكنيد. در چنين شرايطي اگر تست اعتياد شما مثبت شد، انجام دوباره تست ضروري است. اگر شما از داروهاي نام برده شده استفاده مي‌كنيد پيشنهاد مي‌كنيم كه حتما از يك روانشناس جهت مشاوره انجام تست اعتياد و بهترين زمان و شيوه انجام تست، كمك بگيريد.

عوامل موثر بر منفي شدن جواب تست اعتياد

عوامل متعددي مي‌توانند بر جواب آزمايش تاثير گذاشته و منجر به منفي شدن نتيجه شوند. به عنوان مثال مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

  • مصرف بوپرنورفين
  • استفاده از رقيق كننده‌ها
  • تغيير سطح PH خون با مصرف مواد خوراكي اسيدي يا بازي
  • نوشيدن آب بيش از حد
  • استفاده از داروهاي ادرار آور

بسياري از مواقع با وجود اعتياد و يا برعكس عدم وجود اعتياد جواب آزمايش اعتياد با واقعيت تفاوت دارد، اين موضوع موجب سردرگمي بسياري از افراد مي شود. در اين زمان توصيه مي كنيم حتما از مشاوره استفاده كنيد، با مراجعه به مركز مشاوره روانشاسي ذهن نو مي توانيد به صورت تلفني، حضوري و آنلاين مشاوره دريافت كنيد.

توصيه مي‌كنيم در صورت مثبت شدن جواب آزمايش حتي در اثر كدئين از اقدامات خودسرانه پرهيز كرده و جهت ترك اعتياد اقدام نماييد.

 

منفي شدن تست اعتياد

علاوه بر اينكه بسياري از معتادان به دنبال راهي براي منفي كردن تست اعتياد هستند اين موضوع براي خانواده‌ها هم اهميت بسياري دارد. نتيجه تست اعتياد مي‌تواند تأثير بسياري در يك ازدواج يا استخدام فرد داشته باشد. به همين خاطر اين موضوع، از آن دسته مسائلي است كه بايد به‌دقت به آن توجه كرد. دانستن راهكارهاي منفي كردن تست اعتياد مي‌تواند به جلوگيري بيشتر از اين روش‌ها و آگاهي خانواده و سازمان كمك كند. براي آشنايي با انواع تست اعتياد كليك كنيد.

تغيير دادن نمونه آزمايش

يكي از ساده‌ترين و البته قديمي‌ترين راهكارها براي مخفي نگه‌داشتن اعتياد اين است كه فرد جواب تست اعتياد خود را با يك نفر ديگر عوض كند. اما مي‌توان گفت كه امروزه احتمال اين كار بسيار كم است. اين روزها نمونه‌گيري براي تست اعتياد با نظارت دقيق و از طريق يك نفر ناظر يا دوربين‌هاي مداربسته صورت مي‌گيرد. و به همين خاطر احتمال اينكه يك نفر به‌سادگي بتواند نمونه خود را با ديگري عوض كند تقريباً غيرممكن است.

منفي كردن تست اعتياد با دست‌كاري نمونه آزمايش

ريختن آبليمو، سفيدكننده يا لخته خون داخل نمونه آزمايش يكي ديگر از راهكارها براي منفي كردن تست اعتياد است. بسياري از تست‌هاي اعتياد به سطح مشخصي از ph حساس هستند. به همين خاطر تغيير دادن اين شرايط باعث مي‌شود كه تست نتواند به‌درستي نتيجه را تشخيص بدهد. اما اين روش نيز درست مانند روش قبلي و به دليل نظارت بالايي كه وجود دارد خيلي ممكن نخواهد بود.

عدم استفاده از ماده مخدر

بسياري از تست‌هاي تشخيص اعتياد تنها مي‌توانند وجود ماده مخدر را براي چند روز تا چند هفته در بدن رديابي كنند. به همين خاطر يكي از روش‌هاي منفي كردن تست اعتياد اين است كه فرد براي مدتي استفاده از ماده مخدر را كنار بگذارد. البته اين روش در رابطه با مخدرهاي مختلف و همين‌طور با توجه به ميزان مصرف، سال‌هايي كه فرد از ماده مخدر استفاده كرده، وزن و بسياري از موارد ديگر نتايج متفاوتي به همراه خواهد داشت.

به‌علاوه معمولاً كساني مي‌توانند براي مدتي از مصرف مخدر دست بكشند كه وابستگي زيادي به آن نداشته باشند. اين كار معمولاً براي كساني كه كاملاً به ماده مخدر اعتياد دارند خيلي آسان نيست.

استفاده از خوراكي‌هاي مختلف

گفته مي‌شود كه استفاده از برخي مواد غذايي مي‌تواند در نتيجه تست اعتياد تأثير داشته باشد. يكي از معروف‌ترين خوراكي‌هايي كه در اين زمينه از آن صحبت مي‌شود آب است. بسياري از كساني كه تجربه منفي كردن تست اعتياد با استفاده از آب را داشته‌اند معتقدند استفاده زياد از آب تقريباً از يك هفته قبل از آزمايش اعتياد مي‌تواند در منفي شدن اين تست تأثير بسياري داشته باشد. شايد يكي از دلايل اين موضوع اين باشد كه استفاده از مايعات باعث رقيق شدن ادرار مي‌شود. و اين موضوع روي ميزان دقت تست اعتياد تأثير خواهد گذاشت.

منفي كردن تست اعتياد با ورزش‌كردن

بعضي‌ها ورزش‌كردن را يكي از روش‌هاي منفي كردن تست اعتياد مي‌دانند. دليل اين افراد اين است كه ماده مخدر در چربي‌ها ذخيره مي‌شود. به همين خاطر زماني كه فرد با ورزش چربي‌سوزي مي‌كند اين مخدرها از بدن خارج مي‌شوند. بااين‌حال حتي اگر فرض كنيم كه اين روش واقعاً مي‌تواند در منفي كردن تست اعتياد به ما كمك كند مي‌بايست براي مدت طولاني و به‌صورت مداوم استفاده شود. قطعاً استفاده يك يا چندباره از آن در مدت كوتاه، نمي‌تواند روي نتيجه تست اعتياد تأثيرگذار باشد.

استفاده از سونا

سونا يكي از روش‌هايي است كه باعث تعريق بسيار بدن مي‌شود. از طرف ديگر بخش بزرگي از ماده مخدر به‌وسيله تعريق از بدن خارج مي‌شود. به همين خاطر يكي از راهكارهايي كه برخي از معتادان براي پنهان كردن اعتياد خود از آن استفاده مي‌كنند رفتن به سونا است.

استفاده از داروها براي منفي كردن تست اعتياد

استفاده از داروها يكي از رايج‌ترين روش‌ها براي منفي كردن تست اعتياد است. داروهايي مثل قرص‌هاي ضدبارداري معمولي يا اورژانسي، قرص‌هاي معروف به B يا M و همين‌طور ب2 يا بوپرنورفين از جمله داروهايي هستند كه براي پنهان كردن اعتياد مورد استفاده قرار مي‌گيرند. اگرچه اين داروها بسياري از مواقع استفاده مي‌شوند و خيلي‌ها معتقدند كه آنها در منفي كردن نتيجه تست مؤثرند بااين‌حال يكي از نكاتي كه راجع به اين داروها بايد در نظر داشت اين است كه بعضي از آن‌ها به‌خصوص داروي B مي‌توانند بسيار اعتيادآور باشند.

اهميت مشاور و منفي كردن تست اعتياد

همان‌طور كه ديديد راه‌هاي مختلفي براي منفي كردن تست‌اعتياد وجود دارد. بااين‌حال هيچ‌كدام از اين راهكارها قطعي نيستند. به همين خاطر شايد بهتر باشد راجع به مسئله اعتياد با يك مشاور صحبت كنيد. مشاورين مي‌توانند به خود فرد معتاد و همين‌طور خانواده وي از راه‌هاي زير كمك كنند.

ترك اعتياد

طبيعتاً اولين كاري كه يك روان‌شناس مي‌تواند براي شما انجام بدهد اين است كه براي ترك به شما كمك كند. استرس و نگراني هربار منفي كردن تست‌ها احتمالاً شما را هم خسته كرده است. بااين‌حال بسياري از معتادان تصور مي‌كنند كه قدرت ترك اعتياد را ندارند. اين موضوع مي‌تواند به‌خاطر تعداد دفعاتي باشد كه در اين كار شكست خورده‌اند. بااين‌حال اگر ترك اعتياد را زير نظر يك متخصص انجام بدهيد احتمال موفقيت در ترك بيشتر مي‌شود.

خانواده‌درماني

بسياري از معتادان مشكلات بسياري را با خانواده تجربه مي‌كنند. آن‌ها معمولاً از جانب خانواده طرد مي‌شوند. و رفتار بدي را از سوي آنها تجربه مي‌كنند. گاهي اوقات نيز دقيقاً به همين خاطر است كه فرد اعتياد خود را پنهان مي‌كند. در مقابل خانواده‌هايي كه يكي از اعضاي آن‌ها درگير اعتياد شده نيز مشكلات بسياري را تجربه مي‌كنند. يكي ديگر از اقدامات روان‌شناسان اين است كه به معتادان و خانواده آن‌ها در حل كردن اين مشكلات و بهتر كردن ارتباط‌شان با يكديگر كمك مي‌كنند.

مشاوره‌هاي ازدواج و مشاوره‌هاي استخدامي

همان‌طور كه گفتيم راهكارهاي مختلفي براي منفي كردن تست اعتياد وجود دارد. بسياري از مواقع هم اين كار براي پنهان كردن اعتياد از همسر آينده يا كارفرما انجام مي‌شود. به همين خاطر شايد بهتر باشد در اين موقعيت‌ها از يك مشاور كمك بگيريم. علاوه بر مساله اعتياد متخصص به شما كمك مي‌كند تا با ساير عوارض و جوانب اعتياد همسر آينده تان آشنا بشويد. اگر خودتان به دنبال راهي براي منفي كردن تست هستيد حتما با متخصصين در اين باره صحبت كنيد تا به شما در مورد اتخاذ مسير سلامت راهنمايي هاي لازم را بكنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول درباره تست اعتياد

آيا جواب آزمايش اعتياد هميشه درست است؟

خير، هيچ روش آزمايشي دقت صد در صد ندارد و با توجه به تاثير عوامل مختلف بر پاسخ آزمايش اعتياد در موارد متعددي جواب آزمايش اعتياد درست نيست. از اين رو، جهت كسب اطمينان آزمايش اعتياد را دوباره تكرار مي‌كنند.

آيا مصرف كدئين منجر به پاسخ مثبت آزمايش اعتياد مي‌شود؟

داروهاي مختلفي مي‌توانند بر جواب آزمايش تاثير بگذارند و منجر به مثبت شدن نتيجه شوند. يكي از داروهايي كه مصرف بيش از حد آن مي‌تواند جواب آزمايش اعتياد شما را تحت تاثير قرار دهد، مصرف زياد كدئين است.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد و نحوه منفي شدن تست اعتياد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/7/3  ] [ ۱۶ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 4
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب